Z novim šolskim letom smo se z učenci od prvega do četrtega razreda, pridružili projektu 365 dni telovadimo vsi, ki poteka pod okriljem  društva za šport, zdravje, okolje izobraževanje in kulturo Media šport.

Gibanje je tisto, s katerim z roko v roki v šoli gradimo prijaznejše okolje za učence.  Gibanje pozitivno vpliva na naše motorične spretnosti in sposobnosti, na čustveno in socialno področje in seveda na vse možganske procese. Gibanje je dejavnost, ki prinaša zabavo, druženje, zdravje, sprostitev, veselje in dobro počutje. Tega si za otroke želimo vsi.  Zato nas je spodbuda društva, ponuditi gibalne dejavnosti ob glasbi takoj navdušila. Skozi celo šolsko leto jo vključujemo ob številnih odmorih, pa tudi med poukom, ko učencem pade koncentracija in potrebujejo spodbudo za nadaljnje delo.

Ksenija Odreitz, vodja projekta

Potrebujemo le nas, združene, z voljo in iskreno željo. Posežemo na področje zdravja, počutja, gibanja, odnosov in še marsičesa. Tudi v 4. b gibamo vsak dan. Povabili smo še starše in sorodnike, ki so gibali in migali z nami.

Mateja Kolarič