4. dan

– Jamnice (fantje 3.b): V četrtek smo bili v muzeju, kjer smo videli kosti in lobanje. Šli smo tudi v muzej kjer smo videli starinsko, črno kuhinjo in staro učilnico, kjer smo poslušali gospo učiteljico Natašo. Obiskali pa smo tudi skedenj v katerem smo si ogledali starinsko orodje.
Zvečer smo imeli noro žurko! Če bomo brez glasu, ne bodite jezni :).
Jutri se vidimo.
– Ajdovega strnišča (fantje 3.a): Danes smo plesali na naše glasbene želje, plezali, doooolgo hodili, spili smo veliko vode. Ogledali smo si kar 3 muzeje in kostnico.
Imeli smo se super, fino, fajn! 

 

3. dan

Kaj pravijo o današnjem – 3. dnevu šole v naravi?
Samorastniki (dekleta 3.a): Zjutraj smo se zbudili in smo bili veseli, ker smo preskočili jutranjo telovadbo. Popoldne smo se igrali cirkuške igre, zvečer pa smo pekli kostanje in hrenovke.
Potolčeni kramohi (dekleta 3.a): Danes je bil zelo dober dan, saj smo se preizkusili v cirkuških akrobacijah, božali živali, izpustili jutranjo telovadbo in pekli klobase.
Levi devžeji (dekleta 3.b): Danes smo izvajali cirkuške vragolije, raziskovali smo travnik in mlako, pocartali pa smo se tudi z žabo. Zvečer pa smo pekli kostanje in hrenovke. 

2. dan

Dčve in pobi iz OŠ Kamnica smo se danes imeli zelo fletno. Počeli smo cev havfn zanimivih stvari. Po froštiku smo se odpravili na frišn luft v gošo nabrat drve. Potem smo zakurili ojgn. Po ižini smo si privoščili gavdo, slavljenka pa nas je pogostila s cukri.
Dere in johta se nben ne. Zvečer smo gvadovni zmazali palačinke. Rcnij proti domotožju ne rabimo.
Zdaj pa smo utrujeni v naših cimrah črepnili v tople spompete in svadko zaspali.
(Za prevod prilagamo koroško-slovenski slovar :))

1. dan

Danes smo si ogledali okolico, prestopili slovensko mejo in tako pristali v Avstriji. Veliko časa smo preživeli v igri na svežem zraku. Zdaj pa smo prijetno utrujeni zaspali.